Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa

Sairashuoneen tarina

Sairashuone on hoitajien huumorin äänikello ja meillä onkin kaikessa hieman pilkettä silmäkulmassa. Me emme kursaile, säästele, pidättele emmekä nolostele. Hoitajan huumori saa meidän mielestä olla ronskia, kunhan potilaat, kollegat, työnantajat tai pomot eivät koe henkilökohtaista kiusaamista. Empatia ja eettisyys eivät aina kulje meidän tuotteiden kanssa käsi kädessä. Kaikkia ei tämä tietenkään miellytä, mutta aina ei voi voittaa. Meiltä kyllä löytyy kaikille jotain, jopa ihan käytännöllisiäkin tuotteita 😉

Hoitajien pitäisi olla ylpeitä ammatistamme ja kulkea rinta rottingilla! Miksi Suomessa ollaan vähän turhan vaisuja hoitajuudesta? Sairashuone tuo Suomen hoitajille välineet tarvitsemaamme kasvojen kohotukseen. Nyt tuodaan rytinällä lisää väriä ja särmää arvokkaaseen työhömme! Sairashuone auttaa sinuakin huumorin ja ammattiylpeyden levittämisessä.

Ajatus Sairashuone-verkkokaupasta syntyi yhden uteliaan sairaanhoitajan seikkaillessa hoitotyön parissa ulkomailla. Siellä huomasin sikäläisten kollegoidemme taskuissa piristäviä, hauskoja ja käytännöllisiä esineitä, kuten kelloja, kyniä ja saksia. Heillä oli monenlaisia komeita hoitaja-kylttejä rinnuksissaan. Myös heidän taukotilojaan ja jopa heidän kotejaan koristivat hauskat jääkaappimagneetit, mukit ynnä muut. Jos muualla, niin kyllä sitten meilläkin! 

Sairashuone

Y-tunnus: 2988635-1
e-mail: kauppa@sairashuone.fi
Osoite: Satakunnantie 17, 20300 Turku